Share on whatsapp
Share on facebook

SAMEN STAAN WE STERKER !

RESPONSIVE WEBSITES

BEVEILIGING

GOOGLE ANALYTICS

SEO

WEBSITE OPFRISSEN

ONDERHOUD

Responsieve websites

uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de mensen tegenwoordig de telefoon gebruik om online te surfen. OnlinePageDesign zorgt ervoor dat uw website ook op telefoon en tablet goed staat!

Beveiliging

De online wereld biedt ook zijn uitdagingen. Het aantal mensen en zaken online blijft stijgen, en zo ook de cijfers van de cybercriminaliteit. Achter het scherm gebeurt meer dan wat u denkt. Het is dan noodzakelijk om uw website goed te beveiligen. We helpen u graag hiermee!

Google analytics

Door te werken met google analytics bieden we u de mogelijkheid om zicht te krijgen op het surfgedrag op uw website. Zo weet u welke pagina meer of minder bezocht worden, of mensen uw website opnieuw bezoeken en zo kunt u met deze gegevens aanpassingen maken en meer mensen aantrekken!

SEO

Steeds meer ondernemers hebben een eigen website waardoor het niet meer evident is om zomaar gevonden te worden op het internet. Via SEO kunnen we ervoor zorgen dat u bovenaan de zoekresultaten verschijnt (in google bijvoorbeeld).

WEBSITE VERNIEUWEN

Wens u uw website up te daten, de werking te verbeteren of een nieuwe look te geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, stuur uw link door en we kunnen u een paar nieuwe looks voorstellen!

Onderhoud

Indien nodig kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw website. Ook websites die niet door ons gemaakt zijn, maar in WordPress gebouwd zijn, kunnen we voor u onderhouden!

Stel gerust uw vragen

Share on whatsapp
Share on facebook

Ⓒ 2021 – OnlinePageDesign | +32 492 – 247214 |
Meensesteenweg 236, 8501, KORTRIJK |  Privacyverklaring